About us
U bent hier: Home \ About us
Waarom voor Lemniscon kiezen?

L

emniscon staat voor managementadvies en executive management met een duurzame en doelgerichte aanpak waarin een vertrouwensrelatie met de klant en het vertrouwen van de organisatie een cruciale rol spelen.

Al te veel worden adviesopdrachten ingevuld door een oplossing aan te bieden met veel toeters en bellen en een te nauwe visie op het geheel binnen de betrokken organisatie. Gevolg: vaak grote veranderingen met beperkte onderbouw (gedragenheid, visie, duurzaamheid, effectiviteit, integratie), grote investeringen met ondermaatse ROI, sub-optimalisatie,...

Wat ondernemingen en organisaties nodig hebben is een duurzame aanpak met voldoende aandacht voor de tentakels van verandering, doch doortastend, pragmatisch en resultaatgericht om de organisatie zo kosteneffici├źnt mogelijk te adviseren en te begeleiden.

Met executive management kunnen senior level functies ingevuld worden binnen organisaties met een specifieke behoefte of in een specifieke fase zoals bij overnames, due diligence, re-organisatie, sterke groei, turnarounds, professionalisering,...

Een andere vorm van ondersteuning aan de bedrijfsvoering is een mandaat uitvoeren als lid van de raad van bestuur of directiecommitee.